Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   Κρανίδι, 09/07/2013
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ                                           Αρ.Πρωτ. 8053
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ   
      ---------------------------------
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ     

                                              

Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
(Άρθρο 75,Ν.3852/2010,ΦΕΚ Α’87 )


Σας προσκαλούμε την  15η του μηνός Ιουλίου του έτους 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ., σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο κατωτέρω θέματα της ημερήσιας  διάταξης :

ΘΕΜΑ 1ο: Σχετικά με την ανανέωση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ που λειτουργεί εντός του δώματος του Beauty Farm στο ξενοδοχείο Ακτή Ύδρας , στην Τοπ. Κοιν. Θερμησίας ,του Δήμου Ερμιονίδας.

ΘΕΜΑ 2ο: Σχετικά με την ανανέωση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο Εστιατόριο-Πιτσαρία-Μπαρ, στο ξενοδοχείο Ακτή Ύδρας, με διακριτικό τίτλο Byblos, στην Τοπ. Κοιν. Θερμησίας ,του Δήμου Ερμιονίδας.

ΘΕΜΑ 3ο:Περί χορήγησης άδειας χρήσης μουσικών οργάνων για το κατάστημα Μπαρ Πισίνας εντός του ξενοδοχείου ΑΚΤΗ ΥΔΡΑΣ στην Τοπ. Κοιν. Θερμησίας, του Δήμου Ερμιονίδας.

ΘΕΜΑ 4ο:Περί ανάκλησης της αριθμ. 14/2010 άδειας λειτουργίας ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ κ. ΜΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στο Κρανίδι.

ΘΕΜΑ 5ο: Περί προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος Κομμωτηρίου της Ρεβύθη Παναγιώτας στην Τοπική Κοινότητα Κοιλάδας .




Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Ιωάννης Τσαμαδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου