Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΗ Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας, σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους της περιοχής μας, πραγματοποίησε 2 δράσεις.Η πρώτη δράση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/4 και την Παρασκευή 12/4 από το Δημοτικό Σχολείο και το Γενικό Λύκειο Ερμιόνης, η οποία περιελάμβανε δενδροφύτευση. Φυτεύτηκαν 150 δενδρύλλια πεύκης και πικροδάφνης στη Μαγούλα, στο δρόμο που κατευθύνεται στον Ι.Ν. Ταξιάρχη και περιμετρικά της παιδικής χαράς της Αγίας Ερμιόνης. Σκοπός της δράσης πέρα από τη αύξηση του πρασίνου είναι η περιβαντολλογική ευαισθητοποίηση των νέων πολιτών. Την όλη δράση συντόνισε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης κος Ιωάννης Κρητσωτάκης.


 
20 κ.μ. λοιπά απορρίμματα στη πλειοψηφία τους απόβλητα ψαράδων.
Αυτό που όλοι αποκομίσαμε μετά το τέλος της δράσης δεν ήταν ότι πρέπει να μαζεύουμε τα σκουπίδια μας αλλά ότι δε πρέπει να τα πετάμε!
Θα συνεχίσουμε αυτού του είδους τις δράσεις και στο μέλλον διότι ειδικά στα έλη έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα! 
Στην ιστοσελίδα www.letsdoitgreece.org θα βρείτε λεπτομέρειες από τη δράση όλων των ομάδων, πολλές φωτογραφίες αλλά και τη λίστα όλων των φορέων που πήραν μέρος! Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το Διοικητικό Συμβούλιο της Φυσιολατρικής ομάδας Ερμιονίδας και το σύλλογο εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τη πολύτιμη βοήθεια τους στη προετοιμασία της δράσης! Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!!!

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Α.Π.Δ.Ε

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΖΟΥΑΣΗΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου