Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ                                                                                1/11/2013
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
                                                                   
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 2/11/2013 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3/11/2013 ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΗΣ.
ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΕΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ: «ΜΠΙΣΤΙ»-Ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ «ΜΠΙΣΤΙ» ΠΡΟΣ ΜΑΝΔΡΑΚΙΑ KAI ΕΞΟΔΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ - ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ (ΕΝΑΝΤΙ ΛΥΚΕΙΟΥ) - ΛΟΙΠΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ  ΠΕΥΚΑ (ΠΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ – ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ  ΚΛΠ ). 
ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΕΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ: ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ - ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - Κ.Υ. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ – ΑΛΣΥΛΛΙΑ -ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣ ΣΑΛΑΝΤΙ  Κ.Λ.Π.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ  ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ .
 ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΚΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΑΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου