Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥΜε άμεσες και ταχύτατες ενέργειες, ο Δήμος Ερμιονίδας προχωρά στην νομιμοποίηση των αυθαίρετων κατασκευών που υπάρχουν στο χώρο του Δημοτικού Ποδοσφαιρικού Γηπέδου Κρανιδίου, εντάσσοντάς την στον Ν.4178/2013 (ΦΕΚ 174Α' Σχετικά με αντιμετώπιση αυθαίρετης δόμησης).
Η διαδικασία ξεκίνησε ήδη με την υποβολή εκ μέρους του μηχανικού κ.Ηλία Γκαμίλη «Προσωρινής αναφοράς στοιχείων δήλωσης», στο ΥΠΕΚΑ, Γενική Γραμματεία Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος. Η ενασχόληση του γραφείου του κ.Γκαμίλη με το συγκεκριμένο θέμα έχει εθελοντικό χαρακτήρα προσφοράς προς τον Δήμο Ερμιονίδας και η μοναδική επιβάρυνση του Δήμου είναι η τυπική και προκαθορισμένη καταβολή του σχετικού παράβολου γύρω στα 1500€.
Με την συγκεκριμένη νομιμοποίηση τακτοποιείται μια αταξία και εκκρεμότητα που υπήρχε στον συγκεκριμένο χώρο ώστε να είναι δυνατή η οποιαδήποτε παρέμβαση και έγινε δυνατή η έγκριση της καταλληλότητας του γηπέδου από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.   

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου