Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Η αλήθεια για το τι κρύβεται πίσω από την απουσία της αντιπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 8 Μαΐου 2013



Σε όλη την διαδικασία ενημέρωσης εκ μέρους μου ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προς τον κ.Σφυρή και την Παράταξή του για τα θέματα της συνεδρίασης της Τετάρτης 8 Μαΐου, ουδέποτε υπήρξε αναφορά ή ένσταση εκ μέρους των για το θέμα της τοπογραφικής μελέτης «αποτύπωση έκτασης περίπου 510 στρεμμάτων στη θέση ΣΑΛΑΝΤΙ ΔΙΔΥΜΩΝ». Αντίθετα υπήρξαν σοβαρές αντιδράσεις και ενστάσεις εκ μέρους του κ.Σφυρή για το θέμα «χαρακτηρισμός επαρχιακών οδών σε πρωτεύον ή δευτερεύον επαρχιακό δίκτυο». Οι αντιδράσεις του μάλιστα έφτασαν και στο σημείο των απειλών προς κάθε κατεύθυνση και προς τον Σύλλογο Μηχανικών Ερμιονίδας για την θέση που έχει  πάρει για το συγκεκριμένο θέμα.
Σημειωτέον ότι ο κ.Σφυρής έχει παρόδια ιδιοκτησία επί του συγκεκριμένου τμήματος του δρόμου Κρανιδίου – Πορτοχελίου μέχρι την συμβολή των δύο δρόμων και από ετών αντιπαράθεση με άλλους παρόδιους ιδιοκτήτες που επιθυμούν την αλλαγή του χαρακτηρισμού.
Το παραπάνω θέμα έρχεται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με βάση την οποία προτείνεται ο Περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου – Πορτοχελίου να χαρακτηριστεί ως πρωτεύον οδικό δίκτυο, κάτι το οποίο έπρεπε να είχε γίνει από την κατασκευή του συγκεκριμένου δρόμου.   

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου