Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ




Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κρανιδίου, η παρουσίαση του βιβλίου της συμπατριώτισσάς μας Κατερίνας Τζωρτζακάκη «Παράλληλα Σύμπαντα».

Το βιβλίο αλλά και γενικότερα το συγγραφικό έργο της κας Τζωρτζακάκη παρουσίασαν οι φιλόλογοι Αντώνης Μέξης και Μιχάλης Ζώσης. Οι παρουσιαστές με συναισθηματικά φορτισμένες τοποθετήσεις ανέδειξαν την διεισδυτική ματιά της ψυχολόγου – συγγραφέως στα πρόσωπα αλλά και στις ανθρώπινες συμπεριφορές και καταστάσεις καθώς και την αρραγή ενότητα του μυθιστορήματος που αναδεικνύει κοινωνικά προβλήματα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ.Καμιζής, Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κούστας και Τσαμαδός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Λάμπρου, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και πλήθος συμπολιτών μας που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων.

Η προχθεσινή εκδήλωση πρόβαλε το φωτεινό πρόσωπο του πολιτισμού, της τέχνης και των γραμμάτων του Δήμου μας και έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον αυτού του τόπου, μέσα από το συγγραφικό έργο της νεαρής συγγραφέως.




Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου

Κοιν. Πρ. Αλλ .Πολιτισμού και Παιδείας

Νίκος Παππάς








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου