Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ










Δελτίο τύπου

Σε συνέχεια του προγραμματισμού μας για την δημιουργία περιηγητικών μονοπατιών στην επικράτεια του Δήμου μας, τοποθετήσαμε δυο πληροφοριακές πινακίδες στις εισόδους τους άλσους του Μπίστι με τη βοήθεια εθελοντών. Οι πινακίδες περιέχουν χάρτη με τις διαδρομές περιήγησης, πληροφορίες και φωτογραφίες με τα σημεία ενδιαφέροντος καθώς και μια αναφορά στην ιστορία του άλσους,  η οποία είναι στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα. Τα κείμενα και τις φωτογραφίες τις επιμελήθηκε το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Ερμιόνης (Ι.Λ.Μ.Ε). Τέτοιες πινακίδες θα τοποθετηθούν στην αρχή και στο τέλος κάθε περιηγητικής διαδρομής.
Ευχαριστώ πολύ τους εθελοντές Κωνσταντίνο Παναγιωτακόπουλο συνταξιούχο οικοδόμο, Κωνσταντίνο Κουτούβαλη ξυλουργό, Ήρα Φραγκούλη Πρόεδρο του Ι.Λ.Μ.Ε., Δαμιανό Νάκο Πρόεδρο της Φυσιολατρικής Ομάδας Ερμιονίδας και τα μέλη της Αντώνη Λουμουσιώτη, Αργυρούλα Νάκου και Χαρίλαο Παπαδόπουλο.
Η δαπάνη προμήθειας των ανωτέρω πινακίδων έγινε από την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Α.Π. Δήμου Ερμιονίδας
Ευάγγελος Γουζούασης 
















1 σχόλιο:

  1. Εύγε φίλε Βαγγέλη! Και σε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση και συγκρότηση της ιδέας! Ελπίζω σε περισσότερες παρόμοιες πράξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή