Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ



            
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                 Ερμιόνη  2/10/2013
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ                                      Αριθμ. Πρωτ.:527
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ                      
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 
         ΕΡΜΙΟΝΗΣ   
Ταχ. Δ/νση: Ερμιόνη                                            
Ταχ. Κωδικ: 21051                                              
Fax: 2754031997                                              
Τηλ. 2754360200          


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης υλοποίησε αυτές τις ημέρες την 40/2012 απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου για εξωραϊσμό  της παιδικής χαράς του Αγίου Αθανασίου. Έτσι η άσχημη εικόνα που υπήρχε μέχρι σήμερα στο χώρο, με τις βωμολοχίες και τα συνθήματα που είχαν  γραφτεί στον ανατολικό τοίχο, έχει αλλάξει οριστικά. Σήμερα στη θέση της υπάρχει ένας πραγματικός πίνακας ζωγραφικής τεραστίων διαστάσεων, ο οποίος καταλαμβάνει μια επιφάνεια 40 τ.μ. περίπου.  
Η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της στον Ελβετό ζωγράφο UMBERTO BEZZOLA, κάτοικο Ερμιόνης τα τελευταία χρόνια, ο οποίος προσφέρθηκε να ζωγραφίσει εθελοντικά το συγκεκριμένο χώρο, με πολύ ζήλο και μεράκι, διαθέτοντας δεκάδες ώρες από τον ελεύθερό του χρόνο. Επίσης θέλουμε να τον συγχαρούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς του, η οποία εκτός από ένα  θαυμάσιο καλλιτεχνικό δημιούργημα, μπορεί να λειτουργήσει με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών και ως εκπαιδευτικό πρόγραμμα των μαθητών προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Η εικαστική μας αυτή παρέμβαση αλλάζει την όψη και το χώρο της παιδικής χαράς και τα παιδιά αποκτούν ένα πανέμορφο χώρο για παιχνίδι, με πολλά  χρώματα και εικόνες. Ευχαριστούμε επίσης τους κ.κ. Πάτσιο Δημήτριο, Πάτσιο Γεώργιο, Ιάσονα Παπαβασιλείου και Θανάση Παπαφράγκου για τη σημαντική συμβολή  τους στην ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου.
Ευελπιστούμε ότι αυτό μας το εγχείρημα θα έχει συνέχεια και με άλλες εικαστικές παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία της Ερμιόνης, δίνοντας μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνάμε.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ


ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου