Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ




Ξεκίνησε χθες η διανομή των 180 κάδων ανακύκλωσης σε όλη την έκταση του Δήμου μας αναλογικά και η τοποθέτησή τους γίνεται σύμφωνα με τις προτάσεις των Προέδρων των Κοινοτήτων.

Η πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής που ξεκίνησε το πρώτο εξάμηνο του 2011 με την υποστήριξη των εθελοντών του Δήμου μας, οργανώνεται πλέον και ολοκληρώνεται με την ένταξή μας στην Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, την μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών στο ιδιωτικό ΚΔΑΥ Τρίπολης και την τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης σε όλη την έκταση του Δήμου μας.

Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε ενημερωτική «καμπάνια» «πόρτα – πόρτα» για την μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των δημοτών μας. Η εφαρμογή της ανακύκλωσης στο Δήμο μας με οργανωμένο και σωστό τρόπο πλέον, ήταν από τους βασικούς στόχους της σημερινής δημοτικής αρχής και θα συμβάλλει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Η εφαρμογή της ανακύκλωσης με σκοπό τη μείωση του όγκου των απορριμμάτων είναι υπόθεση ανεξαιρέτως όλων μας.

Ευχαριστώ τις δημότισσες και τους δημότες μας για την μέχρι σήμερα συμμετοχή τους στην εφαρμογή αυτής της διαδικασίας και τους παρακαλώ να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην επιτυχή εφαρμογή αυτού του σχεδίου.  



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου