Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Εγκρίθηκε σήμερα, 10 Απρίλιου, από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής η υπ’ αριθμ.157/2013 απόφαση του Ειδικού Διαβαθμικού Συνδέσμου Αττικής για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ερμιονίδας και του Ειδικού Διαβαθμικού Συνδέσμου Αττικής, για την διάθεση στον ΧΥΤΑ Φυλής των απορριμμάτων του Δήμου Ερμιονίδας, βάσει της υπ’ αριθμ.πρωτ.17206/1873/14-3-2013 ΚΥΑ και της αντίστοιχης απόφασης του Ειδικού Διαβαθμικού Συνδέσμου Αττικής.
Αυτό ήταν το τελευταίο από τα πολλά γραφειοκρατικά εμπόδια προκειμένου να ξεκινήσει η μεταφορά των απορριμμάτων του Δήμου μας στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ Φυλής.
Για την επίσπευση της ολοκλήρωσης αυτής της τελευταίας διαδικασίας, μετά από αίτημα του Δημάρχου κ.Δημήτρη Καμιζή, υπήρξε θετική παρέμβαση του Βουλευτή Αργολίδας κ.Γιάννη Ανδριανού τον οποίο ευχαριστούμε.
Ευχαριστίες έχουμε απευθύνει και μέσω του Περιφερειάρχη Αττικής κ.Ιωάννη Σγουρού και σε όλους τους Δημάρχους Αττικής, οι οποίοι κατανοώντας το μεγάλο πρόβλημά μας αποφάσισαν θετικά για την μεταφορά των απορριμμάτων μας για το προσεχές εξάμηνο στον ΧΥΤΑ Φυλής Αττικής.  








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου